Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Arıza Işığı Yakmayan Plaka Led'i

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok normal sercan..benimkide böyle

mıllet almak ısteyen eryadan alabılır 1 tane fazla benımkılere uymadı:( ona gore mert abıden benım adıma ayrılmıs olanı gıdıp alabılırsınız ...

mıllet almak ısteyen eryadan alabılır 1 tane fazla benımkılere uymadı:( ona gore mert abıden benım adıma ayrılmıs olanı gıdıp alabılırsınız ...

nie uymadi olm anlamadim..sen sofit bana uyuyo demiştin...neyse artik alacak olan kişi aldım diye buraya yazsin bilgilendirsin...hatta cmi87 mert ve çağlar istiyordu,aranizda anlaşın birisi almış olsun.

benim niye o kadar aydınlatmıyo lan Volkancan. ??

ömercan senin plaka aydınlatman dipsiz olması gerek (benim toledo dipsiz) sen sofid mi almıştın?

toledolarda 4 lü dipsz park ledleri arıza ışığı yakmıyor.

adam türünü bilmeden sipariş veriyo ya tam bi Ömercan klasiği.. :D :D

benim niye o kadar aydınlatmıyo lan Volkancan. ??

adamina göre muamele ediyo olabilir..
biraz zibidisin ya ondan:D

---------- Post added at 17:25 ---------- Previous post was at 17:24 ----------

sen mavı 1 tane mtech gostermısıntın ondan var benım aracın ustunde bende anladım nıe boyle oldugunu ama dıbsız oldugunu bugun soktugumde fark ettım:(

dibine tüküriyim ömercan

adamina göre muamele ediyo olabilir..
biraz zibidisin ya ondan:D

---------- Post added at 17:25 ---------- Previous post was at 17:24 ----------

dibine tüküriyim ömercan

olum leonculardan bırı daha mutlu olcak ben yıne mutsuz kalıcam o kadar kısı ıstıyordu alır bırı gecerken eryadan:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt