tolga.gokdemir
Kayıtlı Üye
konunun ilk mesajındakiler 39 mm diye yazıyor
Afedersin ben diğer linki kast etmiştim..
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
konunun ilk mesajındakiler 39 mm diye yazıyor
makyajsızların plaka ampulu 36 mm diye biliyorum. linkteki ürün 39 mm uyumda bi problem olmadı mı?
hayır kesinlikle bir sorun olmadı galiba ilanın başlığını yanlış yazmışlar. zira ben aynı ürünün bir de 8 ledlisini sipariş ettim o gerçekten çok uzundu. bu ürün hiç diğer halojenlerden uzun gibi değil diğerini söktüm bunu taktım direkt oldu...makyajsızların plaka ampulu 36 mm diye biliyorum. linkteki ürün 39 mm uyumda bi problem olmadı mı?
Aynı üründen aldım bugün elime geçti uyguladım sorunsuz arıza lambası yakmadan çalışıyor.key:Hocam teşekkür ederim. Tamamıyla doğrulamak için link ile göstermek istedim, bakabilirseniz sevinirim..
PH7015 LED PHOTON SERAMİK SOFİT LED 7000K BEYAZ IŞIK 12V 10W 39M - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 87742041
Aynı üründen aldım bugün elime geçti uyguladım sorunsuz arıza lambası yakmadan çalışıyor.key: