galip ben senin bu arabalar konusundaki bilgine saygı duyuyorum dedigin gibi olsun konuya oyle bir boyut getirmişsinki ne diyecegimi bilemedim tek bildigim benim hiçbirşey bilmediğimmiş 😱key:makyajsız uymaz bu arabaya ewet kedı gozlerı uzatılmıs braz ama orj tampona sıtıkr falan yapıstırılarak yapılmamıs
çöllü neyin peşindesin dostum herkes bildigini okuyor sen ne soylersen soyle boş 😀
iyide selçugum makyajsız arka fr la cupra tamponun arasında hiç bir fark yokki ? ikiside aynı ürün 😱key:Müdür Ben bile Makyajsız Fr Zannettim Adam Öle Bi açıyla Yüklemişki..
Benim Bilgisayar resimleri Ek olarak Yükledigi için Teker teker Yüklemek Zorunda Kaldım Karşılaştırmak Biraz Zahmetli Olabilir ;
Ama Dikkatli Bakınca Anlaşılıyorki Makyajsız Standart Arka Tampon..
Fakat Difüzörün Hakkını Yememek Lazım Başarılı..😉
galip ben senin bu arabalar konusundaki bilgine saygı duyuyorum dedigin gibi olsun konuya oyle bir boyut getirmişsinki ne diyecegimi bilemedim tek bildigim benim hiçbirşey bilmediğimmiş 😱key:
Sonuç: Dikkatli Bakılınca Görünen O ki Resimdeki Yani Elimizdeki yani tartıştıgımız Aşagıdaki Fotograf Difüzörü başarılı yapılmış bir Makyajsız Kasa Standart Leon Arka Tamponudur.. 😱key:
Tabi Bu tartışmaya Yol Açan Satıcı Arkadaşın Bilgisayar ve internet bilgisinden ötürü Ayriyeten Minnetarız Fotografları En güzel Açıyla Yükledigi için😱