Jerky
Kayıtlı Üye
Yiğit karar verdinmi alma ya da almama konusunda?
senin FR ne oldu asıl
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
senin FR ne oldu asıl
konuyu kıtle kanka alamasın araba fln kımseye de soramaz burdan hahaha
saka b yana kazalı araba alınır toplanır ama bu araba cıdden alınmaz,ztn yıgıtte uzun uzun yazmıs ne var ne yok arabada.20 yasında arabanın bıle bundan az kazası vardır mutlaka.O kadar darbede mutlaka sası de zarar gormustur kı mutlaka duzelttrmıslerdır,onu da gectım o motora hc mı zarar gelmemıstır,alanların bu kadar kaza yapmasından bu kadar degısen olmasından motoru da nasıl hor kullandıklarını dusunmuyo degılım acıkcası.he 25 lıraya cupra adı altında cop alırsın ama essege altın semer vursan da yıne essek olur yawru,var sen bu sevdadan vazgec bın pasa pasa mıss gıbı arabana
Aynen öyle "Nüfusuna alırsın" da başka bir söyleme şekli.
Kuru kalabalık yorumlarıma devam ediyorum:hasarlı arac ısını yapan bır cok tanıdıgım var var her zaman soyledıklerı en olusu bıle 4-5 ay ıcerısınde satılıyor daha duzgun olanlarını sız dusunun bu yazdıklarınız sadece kuru kalabalık her malın bır alıcısı vardır bunu da unutmayın
aracın her türlü bilgisine uzaktan olabildiği kadar ulaştım..
araç 3K km'de iken kaza yapmış ve iş emrinde 5 sayfa değişeni var motor kulakları vs. dahil..4K km'de bi kazası daha var onda da değişenler var elbet..en son da 10K civarında bi kaza daha yapmış ve son kez giriş yapmış Bursa Seat'a ardından Konya'ya satılmış işte..
araç tekrar pertten toplandıktan sonra da sadece ön göğüs alınmış araca yani tamamen dışarda toplanmış..bunun yanında Konya plakasıyla Eskişehir'de bi de yaralamalı kazası var orda ne hasarı var bulamadım elbet dışarda yapıldığı için..