platinne
Kayıtlı Üye
Aynı şekilde benim de bir mahkemem var bakalım nasıl olacak. Komşuyla kapıştım. Polise şikayet etti. Gittim ifade verdim. İki tane suçlama vardı savcılık birisini düşürdü ancak ¨Terbiyesiz¨ dediğim için bunun hakaret olduğunu, ifade verirken polis uyarmadı da, bunu da ifademde kabul ettiğim için suçu ikrar ettiğimi söyledi ve 2012 ikinci aya mahkemem var.. Kapıştığım kişiyle daha sonradan konuştuk ettik, şikayetini geri çektiğine dair bir dilekçe falan verecekti ancak ses seda çıkmadı hala. Mahkemeye çıktığımda da iş ne kadar büyür bilemiyorum çünkü bunun sonu 2 yıl hapis.
Diğer yandan daha 23 yaşımdayım. Olur da sicilime işlenecek bir durumla karşılaşırsam bu sefer ömür boyu başıma dert olacak. Zira işe başvururken adli sicil kaydı vs. isteniyor her yerden. Kimse ufacık bile olsa mahkemede problem yaşamış birisini yanında çalıştırıp da risk almak istemez..
Diğer yandan daha 23 yaşımdayım. Olur da sicilime işlenecek bir durumla karşılaşırsam bu sefer ömür boyu başıma dert olacak. Zira işe başvururken adli sicil kaydı vs. isteniyor her yerden. Kimse ufacık bile olsa mahkemede problem yaşamış birisini yanında çalıştırıp da risk almak istemez..