glenfiddich
Kayıtlı Üye
29.950-33.300 TL bence arabanın hak ettiği fiyatı veriyor
sizin makina kaç model kaç binde?
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Vuruk kırık çıkık hatta çizik bile yok ? satcağımızdan değil öylesine ekspertiz yaptım ama 31.500-32den aşağı vermez babamüst sınırlara yaklaşması zor.
Vuruk kırık çıkık hatta çizik bile yok ? satcağımızdan değil öylesine ekspertiz yaptım ama 31.500-32den aşağı vermez babam
28-29ada var nerdeyse hepsinin bir tarafları değişmiş ön kaput arka tampon 3 parça lokal boya vb.aklıma gelmeyen değişenlere istiyorlar 27-28 bizimkinde çizik bile yok 30 bin liraya zor birazarabana lafım yok temiz olabilir . şu an ikinci el piyasası biraz durgun bu nette fln yazan fiyatlar bi kaç milyar ucuk oluyo pazarda,galeride daha ucuza bulmak mümkün oluyo sizin makinanında selefleri 30 lira fln.
bnm araca 59 dedı :S:S 0 ı 64 ama ben 51e aldım satsam araba kullanıp kar yapmıs oluyorum
Satılık değil bakılıkMemnunsanız hiç satmasın. Sonuçta ''güzel araba''