37fbli
Kayıtlı Üye
sanrufff
aynn bana diolardı sounrouf lu al die jettayı sunroufsuz aldım ses mes yapmasın die ama bunu sunrouflu aldım dahada sunroufsuz arabaya binmem herhalde
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
sanrufff
bnm arac yıkama malzemeleri,futbol topu,pc,bardak yerlerinde ice tea lar olmadan olmuyor
cevaben 3 önceki arabamın bagajından bir görüntü
ben araba deiştirmelerimde tatil alışveriş vs durumlarda 205'ime aktarıyorum hepsini sonra tekrar geri koyuyorumaynn bnmde böle ama tavla felan yok snnkide baya doluymuş yazın tatile giderken 1 saat bagajdaki ıvır zıvırı kaldırmam sürüo
F1 araban olsa yine Klimalı olsunmu?
ben araba deiştirmelerimde tatil alışveriş vs durumlarda 205'ime aktarıyorum hepsini sonra tekrar geri koyuyorum
haha evet ama pek sorunuzmuz yok artık mondeo'nun bagajı büyük olduğu için aktarma yapmak zorunda kalmıyorumoda iyi desene zaten bagajlar küçük bide bunlar urs pazarı gibi