Merhabalar, geçtiğimiz gün aracımı 7-8 yaşlarında çocuğun biri çizmiş. Güvenlik kamera görüntüleri ile emniyet e başvurdum, şikayetçi oldum. Ailesi çocuktur yapar dedi🙂 bende mahkemeye verdim, çocuk olduğu için sonuç çıkar çıkmaz bilemem ama.. bizde çocuk olduk kimsenin malına zarar vermedik.. aracın sol ön tamponu, arka LED far, arka LED farın altı, ön kaporta boydan boya, sağ ön pencere çizikler içinde, yerden taş alıp çizmiş. Arabanın kaskosu var. Mini onarım da var ama 30 cm e kadar çizik vb gibi maddeler var, büyük ihtimalle normal kasko dan yapılcak. Aracın değer kaybına mı yanayım, kaskonun hasarsızlık indirimi bozulacak ona mı yanayım bilemedim. Cami ve LED farı değiştireyim mi? Çizik yerleri pasta cila ile gider mi, nasıl bir yol izleyim? Kaskom da anlaşmalı yer Rs servis çıkıyor. Aracı gözüm gibi bakıyordum hiç hasarı ve değişeni de yoktu. Ayrıca emniyet de tutanakta tutturduk, kasko için kaç gün geçerlidir.kasko hasarsızlık indirimi vardı, kaskodan mı yaptırtsam yoksa başka bir yere mi? nasıl bir yol izlemeliyim?
Son düzenleme: