Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin.Merhaba arkadaşlar sonunda aracımı teslim aldım. Babamın rahatsızlığı nedeniyle ancak bugün alabildim
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Çok teşekkürederim Allah razı olsun. Allaha şükür babamın durumu iyi. Küçük bir kalp krizi geçirdi.Öncelikle geçmiş olsun. Allah sağlık sıhhat versin hepimize...
Daha sonrasın aracınız hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermeden binmeyi nasip etsin.
TeşekkürederimHayırlı olsun kaç para olmuş şu anda
SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok teşekkürederim. Hafif bir kalp krizi geçirdi. Çok şükür iyi şimdiHayırlı olsun güzel günlerde kullanın babanıza da geçmiş olsun umarım mühim bir rahatsızlığı olmamıştır
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emocion kırmızı. evet çok benziyorlar. Hatta seatin sitesinde emocion kırmızı biraz daha mat duruyor ama canlı gözle daha parlakhocam simdi bu desire mi emocion kirmizi mi iki fotograftaki renkde birbirinden farkli gozukuyor.
Öncelikle geçmiş olsun sağlık her zaman daha öncelik, sonrasında aracınız hayırlı olsun kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun Benim aracımda kırmızı olduğundan kanım ısındı hemenMerhaba arkadaşlar sonunda aracımı teslim aldım. Babamın rahatsızlığı nedeniyle ancak bugün alabildim
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanin, babanız için çok geçmiş olsun allah uzun ömürler versinMerhaba arkadaşlar sonunda aracımı teslim aldım. Babamın rahatsızlığı nedeniyle ancak bugün alabildim
Teşekkür ederim. Evet 1.2 tsiHayırlı olsun güzel günlerde kullanin, babanız için çok geçmiş olsun allah uzun ömürler versin
1.2 tsi manuel değil mi?