Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Aracımı aldım şükür

Öncelikle tüm seat ailesine teşekkür ediyorum aracım 1.4 act 150hp xcellence uzun araştırmalarım ile ve sizlerin fikirleri ile almış oldum fr ile fazla bir fark bulamadım açıkcası sadece fr tampon farkı var süspansiyonu fazla fark edemedim test sırasında ve xcellence daha dolu motor aynı hız aynı fr dan farklı benim açımdan konfor ve para açısından xcellence daha mantıklı geldi merak eden arkadaşlar olur ise cevaplayabilirim tekrardan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
1b757c86e01ef3e533456fc8ba2d1beb.jpg

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Maşallah. Ne kadara geldi acaba. Yeni Leon ile ilgilenen arkadaşlarımıza rehber olması açısından...

Güzel günlerde, kazasız belasız cezasız kullanın inşallah.

Hayırlı olsun allah kaza bela vermesinn

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin keyifli sürüşler ..

Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan kardeşim tekerine daş değmesin inşallah... :)

Amin cümlemize inşallah teşekkürler arkadaşlar.

Geri
Üst Alt