D
DİKKAT
Guest
SEAT LEON ÖZEL YÜKSEK PERFORMANS EGZOZ SİSTEMİ - 1.4 59 FR 290 - YouTube 59 bizim üylerdemi
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Sana katiliyorum ben revo yazilim yaptiricam suan 170 hp 280 hp cikartim bari
34 EL cadde bostanda gormustum arabani sesi cok cok iyi sahsen gordugum duydugum
En iyi sesti videoda ayni havayi vermiye bilir
bu seste arabada cok hosuma gttı ozellıkle ortdan cıkan cıft eksoz cok guzel bır goruntu katmıs araca
zaten arabam garantiden çıkmış ayrıca @atay78 170 hp seride dizel olmasına ragamen çok çok iyi bir çok araca göre yazılımsız çok iyi performans alıyorum
senin araçta fr ama 1.4 ben aracımı alırken çok satmak istediler 1.4 fr komik geldi almadım yüksek araç sürdüğüm için kesmedi neyse hayırlısı bakalım
şuan için ayrıca benim arakdaşımda aynı araç var 2.0 bulamamıştı oda almak zorunda kaldı sürdüm 2.0 fr 1.4 fr zaten düz leonlarla kıyaslama yapmam bile 1.4 fr bana göre çok basit geldi sürüş kalitesi
katılıyorum raacım şuan bana kafi boyutta ama araba işi derin iş kafa yorunca o nu değiş bunu değiş işi oluyor ben zaten otomatik düşünmedim 2.0 bulabildiğim tek fr oldğu için almak zoruna kaldım performansta herzman menuel tercih edilir ki hızın verimi açısından çok daha sağlıklı
aracınız tartışmasız abartısız çok güzel cadde bostanın gözdesi kazasız belasız kulanmanız dileğiyle.
- - - Mesaj Birleştirildi - - -
çatara pataradan bahediyorsun galiba