Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
seçkin aracı sabah ilk çalışdırdığında genelde başına geliyorsa bir debraja basarmısın ses kesiliyorsa yada azalıyorsa debraj bilmem ne fiberi gibi bir arızadan bahsettiler servisde bana değişim ücreti ucuz ama konik olduğunu belirli sürelerde yine yapacağını hiç bir zararının olmadığını söylediler bir dene istersen aynı sorunsa sıkıntı yokO kadar büyük bir problem olacağını zannetmiyorum. Gittikçe azalıyor hatta bu günlerde...
Benim bir eski arabam ford fiestaydı en son rolantide calısırken hissedilir derecede sarsıyordu volan arızalı dediler yaklasık 2000 3000 lira istediler.bende aracı sattım.insallah böyle bir arıza degildir
seçkin aracı sabah ilk çalışdırdığında genelde başına geliyorsa bir debraja basarmısın ses kesiliyorsa yada azalıyorsa debraj bilmem ne fiberi gibi bir arızadan bahsettiler servisde bana değişim ücreti ucuz ama konik olduğunu belirli sürelerde yine yapacağını hiç bir zararının olmadığını söylediler bir dene istersen aynı sorunsa sıkıntı yok
şanzuman yağına bakdır ama ihal etme kardeşimAynı sıkıntı bendede var ısınınca yok oluyor sarsılma vs
seçkin aracı sabah ilk çalışdırdığında genelde başına geliyorsa bir debraja basarmısın ses kesiliyorsa yada azalıyorsa debraj bilmem ne fiberi gibi bir arızadan bahsettiler servisde bana değişim ücreti ucuz ama konik olduğunu belirli sürelerde yine yapacağını hiç bir zararının olmadığını söylediler bir dene istersen aynı sorunsa sıkıntı yok
Aynı sıkıntı bendede var ısınınca yok oluyor sarsılma vs