TORO_BLANCO
Kayıtlı Üye
çok geçmiş olsun allah esirgesin
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
cok gecmis olsun fakat dedigine katilmiyorum bu arabanin yol tutusu cok iyidir dergilerdeki incelemelerde bile viraj kabiliiyeti yuksek bir arabadir ; esp olsaydi bu sonuc kesinlikle olmazdi fakat esp olmasada 205 taban leylek spec bir araba ile viraj denemesi yapilmamali lastik tabani brz kalinlastirilmali yanak inceltilmeli sispansiyon sertlestirilmeli istanbula yolun duserse senin ile ufak bir gezinti yapariz bel kiricak sewiyede kiriyorum ben makaslarda ya da virajlarda arac kayiyorsa bile stabil sekilde kayiyor ; bir de arabadan sag ciktigimiza sukrediyoruz diyorsun bir pejo ile kaza bir alman arabasinda kaza ayridir sizi koruyanda bu arabanin saglamligi ve icindeki hava yastiklaridir bence eski arabana haksizlik ediyorsun ; pejo nun hic bir arabasi bence bu arabalar ile bas edemez bu da benim gorusurumdur ; tekrar tekrar gecmis olsun