Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Gözünüz aydın, e yeni araç yerine kasko bedelini ödeseler ya size? O daha mantıklı olmaz mıydı? 0 km aracı illa ki alacak plaka takacaksınız. Sonrasında en kötü 2 bin TL zararınız olacak...
Durumu o açıdan görmemiştim tabi sizin için şu an avantaj. Araç aldığınız için 0 km araç bedeli verseler sizi uğraştırmasalar babında belirtmiştim.2010 model aracım yandı kasko değeri 28000 TL idi.Sağolsunlar bana 0 km araç veriyorlar 46500 liste fiyatı hangi zarar?
Problem değil mağduriyetimi karşıladılar o bana yeter.Karşılamayabilirlerdi sonuçta.Durumu o açıdan görmemiştim tabi sizin için şu an avantaj. Araç aldığınız için 0 km araç bedeli verseler sizi uğraştırmasalar babında belirtmiştim.
Aynen helal olsun... Birde garantisi biten bir araca sahip çıktılar asıl şaşkınlık yaratacak kısım buProblem değil mağduriyetimi karşıladılar o bana yeter.Karşılamayabilirlerdi sonuçta.