mstfcfc
Kayıtlı Üye
Uygun fiyat dediğiniz 36.000 lira ise zaten o adamlar 0 aracı 36000TL'ye aldılar
ewt murata katılıyorum...
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Uygun fiyat dediğiniz 36.000 lira ise zaten o adamlar 0 aracı 36000TL'ye aldılar
Evet çoğu kişi bilmiyor. 1.2 tsi ile 1.6 atmosferik motorun aynı ayarda hatta 1.2 nin daha iyi olduğunu. Bu da ikinci elde değer kaybı yaşar mıyım demek oluyor?
Evet 1.2 motorun 1.6 dan iyi olduğunu anlatmak zor olabiliyor. Ama bazen inanın ben bile ya nasıl 1.2 tsi 1.6 dan iyi olabilir diye düşünmeden edemiyorum
Arkadaşlar bir de sürekli şu karşılaştırmaya denk geliyorum. Dacia - Renault , VW - Seat . Bu ikisini denk tutuyorlar. Dacia çok kötü bir araba. Bazı modellerinde abs'den otomatik cam'a kadar opsiyonlu. Seat ile Dacia'yı nasıl bir tutuyorlar.
Arkadaşlar bir de sürekli şu karşılaştırmaya denk geliyorum. Dacia - Renault , VW - Seat . Bu ikisini denk tutuyorlar. Dacia çok kötü bir araba. Bazı modellerinde abs'den otomatik cam'a kadar opsiyonlu. Seat ile Dacia'yı nasıl bir tutuyorlar.