Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Bir kaç kez yağmur altında bıraktım yağmur almadı artık fitilleri tek tek yerine yerleştirir gibi yaptim bide şu kanallarını telle baktım artık su almıyor marjbiel üstü fitiller kapı kapandığında az katlanma gibi olduğunda dışarı atamadığı kısmını içeri veriyordu sanırım ilginden dolayı teşekkür ederimm.camın alt kısmındaki fitilde kısalma veya kılcal çatlamalar olabilir
Kapının su kanalları açık fitillerde yırtık yokBir kaç kez yağmur altında bıraktım yağmur almadı artık fitilleri tek tek yerine yerleştirir gibi yaptim bide şu kanallarını telle baktım artık su almıyor marjbiel üstü fitiller kapı kapandığında az katlanma gibi olduğunda dışarı atamadığı kısmını içeri veriyordu sanırım ilginden dolayı teşekkür ederimm.
Tekrar su alıyor sıkıntı yı gideremedim Kapının su kanalları açık fitillerde yırtık yok Ekli dosyayı görüntüle 20912Ekli dosyayı görüntüle 20913
Selam arkadaşım benimde 2005 model seat toledo var iki ön kapılardan su alıyordu taban paspaslar hep ıslak duruyordu kapı iç döşemelerini söktüm içeride cam krikolarının falan bağlı olduğu alüminyum bir kapak var etrafında çevreleyen vida veya cıvatalar var hepsini söktüm o arayı temizledim kaliteli silikon aldım kenarı çevreleyen her tarafını içten silikonladım 1 saat kadar bekledim cıvataları tamamen güzelce sıktım çok şükür kurtuldum şimdi su almıyor
Güzel çözüm bulmussun bakalim bi ustaya göstercem aracı döşeme içind E su oluklarının tıkana bileceğini söyledi insallah çözüm olur bakacak anlayan ustayida bulamiyon