Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
airbag lambası hafif kusurlu olarak geçer
Gizli özellikler ile açılan amerikan park ?
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Malum yeni düzenlemeyle plakadaki vidalardan dolayı muayeneden geçemiyoruz.
Peki yeni yönetmelikte 11x52 cm dışındaki plakalar da geçemeyecekmiş
aracımda önde bugüne kadar standart olarak kullanılan kare plaka var. Bunlar geçebilecek mi muayeneden?
dışarıda yaştırdığın egzoz muayenesinden geçersin fakat muayenede tecrübeli birine denk gelirsen katalizörün olmadığını farkeder kalırsınMerhaba,benim aracimda katalizor yakirti yapiyordu ustaya goturdum cikmasi 350 tl universal 600 tl orjinali ise serviste 2000-2500tl.bende 150 ye susturucu yarma taktirdim.
Ariza lambasi yanmadi arac lpgli egzost duman atmiyor.Egzost muayenesini Tüv de degil disarda ozel bir yere yaptirsam muayeneden gecermi.
Seat ibiza 2004 1.4 lt 101 Hp Signo
Yani arac uretim ozelliginin biri eksikse gecirmezler diyorsunuz.Ben egozst emisyonu disarda yaptiracam sonra muayeneye gidecem.
Seat ibiza 2004 1.4 lt 101 Hp Signo