Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
hiç sorma hep son 15 günü buldu sigortası vergisi muaneyesi egsozu artı teker rulmanı kapak oldu ruhsata baktığım yokki toptan işlerim bitti rahatım gariHahhaha metin abi sen böyle şeyler yapmazsın ya
ÇOK YARATICI BİRİSİYİM ACAYİP SORUN YARATIRIM
Darısı benim başıma ya amerikan park sökücem çakarı sökücem of ulen offhiç sorma hep son 15 günü buldu sigortası vergisi muaneyesi egsozu artı teker rulmanı kapak oldu ruhsata baktığım yokki toptan işlerim bitti rahatım gari
çok inceliyorlar bende bişi cıkmadı yangın tüpün tarıhı gecmiş+sis hatalı bakıyor yanı yukseklik ayarı max.da didik didik ediyolarDarısı benim başıma ya amerikan park sökücem çakarı sökücem of ulen off
İstersen en kral yerde ayar yaptırıp götür o farlar illa kusur olarak yazılacakçok inceliyorlar bende bişi cıkmadı yangın tüpün tarıhı gecmiş+sis hatalı bakıyor yanı yukseklik ayarı max.da didik didik ediyolar
bırakıyolar sıkıntı yok.ben elalem gibi emanet tüp atmıyorum bagaja sırf muaneye için.yeri var zaten haa ilk yardım cantasına da bakıyor içini ...yedek silecekleri gösterdim adam tam teşkilatsın dedi tşk etti takma kafanaYangın tüpü tarihi gecikse bırakıyorlarmı