Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Araç kararsızığı yardımcı olurmusunuz arkadaşlar

Turbo, yakıt pompası, galiba enjektörler farklı 150 ve 125 bg arasında, bir de 150'liklerde intercooler olabilir emin değilim.

Ben de 2013 model 140'dan 2018 model 125'e geçmiştim zamanında. İlk başlarda sinir oluyordum, 5 ve 6. viteslerde 140 daha canlıydı ama sonra vites küçültmeye alıştım, 80'e kadar 6'dan 3'e, 80 üstü 4'e küçültmek refleks halina geldi, 140'lıkta pek ihtiyaç duymazdım. Şimdi çok üzmüyor performans olarak.

Hatta arada 1.2 Golf kullandım DSG, o bile vitesi hemen küçülttüğü için 125'ten daha güçlü gibi hissettiriyordu ama dediğim gibi sürüş tarzını değiştirince hiç sıkıntı yaşamamaya başladım. Sadece şunu belirteyim, 140'da sürüş modlarında sport diğer modlardan atik hissettirirdi gerçekten, 125te neredeyse hiç bir fark hissedilmiyor.

Makyajda biraz toparlanmış araç, ikisini de kullandığım için onu söyleyebilirim. 8" ekran baya rahat kullanımlı, ben full linkle kullandığım için google maps'te büyük ekranın faydasını görüyorum bolca. Elektronik park freni de büyük rahatlık. Kırmızıda beklerken frene basılı tutmanız gerekmiyor, araca inip binerken el frenini çekmiş miydim sorusunu dert etmiyorsunuz. Auto hold devredeyse park frenini kendisi çekip bırakabiliyor. Ayrıca güzel bir eklenti, olur da yokuşta falan stop ettirirseniz el frenini otomatik olarak çekiyor, akan trafikte bir de arabayı kaydırmamaya çalışmanız gerekmiyor o durumda. Aslında tek yaptığınız debriyaja basıp tekrar çalışmasını beklemek stop ederse araç. Geri kalan koruma amaçlı işlemleri kendisi hallediyor.

Ayrıca ön park sensörü de olması lazım, makyajlılarda otomatik frenleme fonksiyonu var, görmediğiniz bir obje varsa park ederken kendiliğinden fren yapıyor, aracı aldığımdan beri 4-5 kere gerçekten birşeylere çarpmama engel oldu. Toplamda 40 50 kere devreye sokmuşumdur bazen de fazla korumacı davranıyor ama gerçekten işe yarıyor :)

Ben kendi adıma makyajlı kasayı tercih ederdim, yeni yenidir sonuçta ama performans olarak biraz yadırgayacağınız kesin. En azından alışana kadar.
Abi yardımların için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık :)

2014 model olan aracımda hoparlör daha iyidi bariz fark var yeni modellerde bundan kısmışlar ses tok gelmiyo

Geri
Üst Alt