Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
@denizbalku öncelikle geçmiş olsun. Aracın kaç model?
Fan hızı son ayardayken mi az üflüyor?
Bilgi verme şansın var mıdır?
Teşekkürler
Kemerini tak, yoluna bak...
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
En son bakımı ne zaman yapıldı aracın? Aynı durum bende de olmuştu, sanayide ustaya götürdüm ve polen filtresini doğru takmadıklarını belirledik. Tak çıkar yapıp basit bir temizlikle Tofaş kaloriferi gibi oldu araç
Klima dijital ben hiç kendim ayarlamam auto modda sadece dereceyi değiştiririm ama klimayı en son hıza da çıkardım en yüksek sıcaklığa da çıkardım ama sabah 20 dakika yol gitmeden ısıtamıyorum arabayı.
[doublepost=1516946445,1516946348][/doublepost]
Araba fabrikadan çıktığı haliyle duruyor. İlk bakımı pazartesi yaptırıcam. Dediğiniz olay daha önce başka araçta başıma gelmişti benim de aklıma ilk o gelirdi ama daha araç sıfır bakım bile yapılmadı işte.
Sende bir problem olabileceğini düşünmüyorum. Basit bir durumdur muhtemelen. Polen filtren çevre ve hava şartları nedeniyle tıkanmış da olabilir. Bakımda belli olur zaten. Pazartesi cevabını bekliyoruz
2017 dizel leonumda aynı sorun var. 1.5lt fluence 1000m sonra sıcak havayı verirken, leon 2.5km sonra anca veriyor.leon 1.6lt olduğu halde. Bu mesafeler gerçek ölçülmüş, hava sıcaklığının 4 derece olduğu şartlarda ölçüldü. Bence bu markada kronik bir durum.
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi