EdizKırman
Kayıtlı Üye
Teşekkür ederim. Evet sizin montaj gayet pratik olmuş, elinize sağlık. Ben kamera güç kaynağı ve kabloyu mümkün olduğunca ortadan kaldırmak için bu yola gittim; esasında en güvenli metot sizinkisi, ben estetik kaygılara yenik düştüm.Elinize sağlık, güle güle kullanın. Ben de aynı kameranın gold renklisini 2 seneden fazla bir zamandır kullanıyorum. Gayet memnunum. Hiç sıkıntı çıkartmadı şimdiye kadar.
Montaj için çok beklemiş ve uğraşmışsınız. Direkt ön okuma lambalarından alsaydınız enerjiyi, kablo döşeme işi olmazdı. Yada basit bir çakmak çoklayıcı ile de işi çözebilirdiniz. Ben öyle yaptım. 2 dakikadan kısa sürede tamamladım montajını.
Kamerayı iki senedir kullanabildiğinizi duyduğuma sevindim. Açıkcası Xiaomi'den genel olarak memnun olmakla beraber (robot süpürgeden su test cihazına kadar pek çok ürününü 3-4 senedir kullanıyorum), araba içinin yazın 60 dereceye ulaşan sıcaklığı ve uzun dönem sağlıklı çalışma durumundan endişe etmiyor değildim, içim rahatladı. Bunun dışında cihazla alakalı olumlu-olumsuz detay tecrübeniz var ise bilmek isterim.
Benim anladığım yapılabilecek bir iyileştirme, buna uygun polarize filtre. Böylelikle cam ve konsolun yansımaları ciddi oranda azaltılabilir. Ancak kabaca araştırdığımda buna kolay tutturabileceğim, sağlam duracak, görünümü bozmayacak bir filtre bulamadım.
İyi günler, selamlar!