Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Arabayı sürtüp kaçmışlar

Herkese teşekkür ederim tanıdığım bi göçük düzeltmeci var cumartesi ona göstericem boya filan derse ya başka bi yere ya da servise vericem mecburen..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abi çok geçmiş olsun kartal sanayide bizim bi abi var göçükcü ona gösterebiliriz istersen ayrıca her yere yaptırma ilk önce yaparız diyorlar sonra bu kadar oldu diolar haberin olsun @ahmett879

Benim gideceğim yer de kartalda eğer boyanacak derse bi de senin tanıdığa gösterelim. Numaranı özelden gönderebilir misin?

Herkese teşekkür ederim tanıdığım bi göçük düzeltmeci var cumartesi ona göstericem boya filan derse ya başka bi yere ya da servise vericem mecburen..

Geçmiş olsun kardeşim , RABBİM beterinden korusun

Pasta cilayla çizikler gider belki bir dene

Geçmiş olsun kardeşim , RABBİM beterinden korusun

Pasta cilayla çizikler gider belki bir dene

Amin inşallah geçer. Ağzım cana geleceğine mala gelsin diyor ama can yanmış bi kere. Daha 1 hafta bile olmadan öküzün biri gelip sürtüyor ve kaçıyor.. Allahın'ından bulsun demekten başka bişi gelmiyor elden.. daha yarısı borç arabanın binbir hevesle aldım gözüm gibi sakındım seramik kaplattım ama boşa.. hep kapalı otoparkta saklayamıyoruz mahalle arasında olduğundan kamera vs de yok giden gitti yanına kar kaldı

Allah beterinden saklasın. Çoğu insan zorluklarla yılların birikimiyle alıyor aracı fakat birileri gelip o büyüyü bozuyor. Kaçmasalar insan gibi özür dileseler ne ala ama yok maalesef.Tekrar geçmiş olsun

Geçmiş olsun benim de tampona surtmuslerdi küçük bir yere içim gitmişti.Allah beterinden korusun.Boyasiz olmaz diye düşünüyorum gocuk tam kivrimli yerde birde surtulen yer mini onarimdan yapılır gibi gözüküyor .

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Polis ufak diye ona bakmasın buna bakmasın da neye bakacaklar? Maaş alıp durmasınlar. Bu gün bir kaza olayı yaşadık babamın arabadına soldan tır öarptı, 30 metre ileride arabanın içinde seyrettiler ve yanlarına gittiğimizde de 155'i arayın kardeşim deyip kapıyı kapattılar. Bu da mı ufak arabanın ön tampon, çamurluk sol far ön panjur hepsi değişecek

Geri
Üst Alt