Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
dostum gecmıs olsun sorununu halletmıssın sevındım buna ama sende sunu gordum arabaya cok karamsar bakıyosun her sorun oldugunda bu sekılde yaklasırsan kendını hem cok uzer hemde cok yıpratırsın bu kadar yuklenme kendıne olabılıyor arada bole ufak tefek arızlar hadı tekrardan gecmıs olsun bıdaha bole bırsey yasamazsın ınsallah
Kardeşim çok geçmiş olsun. Kaskonun yol yardımından da yararlanabilirsin bu tür durumlarda. Ücretsiz çekici verirler, en yakın servise çekerler. Şarj dinamonu da kontrol ettirmeni öneririm. Ayrıca endişelerinde haklısın, ben olsam bende tırsardım acaba kazıklandıkmı diye. Sonuçta 2 günlük araba
Şarj dinamosunu nerde gösteririz ? ) Kafayı yıyecem Az kaldı Kazasız Sorunsuz arabada bile masraf cıkıyor..
Eski sahibini aradım yenı dogmus cocugu var abı vallahı yemın ederım bende oyle bırsey yapmadı dedı.. Demekkı akünün bitecegi varmıs ) Yapacak bırsey yok.. Şar dinamasunuda gösterdikmi Heralde yeni kasa leon parasın bu arabayı almıs olurum Tek fark bu arabanın kaskosu vergileri ve sigortaları odenmiş oda 4 mılyar edıyor