Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
krizde fırsatlardan yola çıktım. 2006 leonu satıp1,5 ay önce 2001leona geçtim. Bu değişimden 10binTL kadar hisseye yatırım yaptım. geçen hafta kar payı dağıtımları ve temettü haberleri geldi, 2001 modeli de hiç sevemediğim için baktım kredi faiz oranları da düşük hemen yenisi ile takas edip düşük oranlı kredi ile biraz daha arttırdığım parayla hem yeni araba aldım hemde temettüleri kullanaya başladım.
Haziran gibi fazlaca yüklendiğim bu hisseleri ufaktan traşlamaya başlayıp kredileri kapatmak üzere azar azar satma yönüne gidecem. İşten de beklediğim kadar iyi kazanırsam belki hisselere hiç dokunmayacam 1 sene dişimi sıksam belki araba bile bedavaya gelir.
1,5 ayda 2006 leonum bana yepyeni bir arabanın yolunu açtı, nerdeyse arabanın 3te 1i kadar da kendisi hisse kazandırdı
valla tebrik ederim