whiteline-XL
Kayıtlı Üye
bende daha önce cordoba 1.4tdı 75pslik ve 80 pslik kullandım. 75 lik olanın baskı balatası bitmek uzereydi artık ve araba yokuş yukarı kalkışlarda veyada duz yerde dur kalklarda kalkmakta çok zorlanıyordu. ama el freni çekili arabayı kaldırmaya çalıştığımda arabanın arkası yere yapışıyordu. son surat bu arabalarda duşuktur. 167 km/h da kesici devreye girer ve arabanın çok fazla sesi çıkar ama gitmez. iki arabamda da aynı olay vardı. bu arada sabiha gökçen yolunda denedim diyorsunuz. o yol eğimli bir yoldur ve tam dumduz bir yol değildir. gişelerden çıkıp pendiğe dogru giderken rampa inersiniz. pendikten girip gişelere giderkende surekli rampa tırmanırsınız. çok hafif tatlı yukseltileri vardır ama ancak cruise controlde yakıt tuketimini takip ederseniz bu farkı anlarsınız. dolayısıyla eğerki gişelere gidiş yonundeydi iseniz bağırıp suratlenememesi çok normal.
bu arada unutmamam gereken bir nokta O YOLDA RADARLA HIZ KONTROLU yapılıyor surat denemesi yapım derken 200tllik bir ceza makbuzunu elinize almayın.. yerlerini bilmeme ragmen bir sefer dalgaya duşup leon tdı ile 205km hızla radara girdim ve 265tl ceza ve 15puan ceza yedim aman diyim dikkat. yeride gişelerden pendiğe giderken 1. sabiha gökçen kavşağının köpru altından geçtikten sonra kargo terminalıne girişin az gerisinde muhakkak hızınızı 90kmye duşurun. pendikten gişeler yonune ilerlerkende aydınlı sapağını geçtikten sonra hafriyat topragı dokulen alanın girişında aydınlı köprulu kavsağını geçince 1. veya 2. sağ bekleme cebinde duruyor ve viraj dönerken birden karşınıza çıkıyor. gene aynı şekilde surat sınırı90 kmdir.
bu arada unutmamam gereken bir nokta O YOLDA RADARLA HIZ KONTROLU yapılıyor surat denemesi yapım derken 200tllik bir ceza makbuzunu elinize almayın.. yerlerini bilmeme ragmen bir sefer dalgaya duşup leon tdı ile 205km hızla radara girdim ve 265tl ceza ve 15puan ceza yedim aman diyim dikkat. yeride gişelerden pendiğe giderken 1. sabiha gökçen kavşağının köpru altından geçtikten sonra kargo terminalıne girişin az gerisinde muhakkak hızınızı 90kmye duşurun. pendikten gişeler yonune ilerlerkende aydınlı sapağını geçtikten sonra hafriyat topragı dokulen alanın girişında aydınlı köprulu kavsağını geçince 1. veya 2. sağ bekleme cebinde duruyor ve viraj dönerken birden karşınıza çıkıyor. gene aynı şekilde surat sınırı90 kmdir.