eroldursun
Kayıtlı Üye
Çok saolun, evet dediğiniz gibi bisey açık kalmış olsada otomatik kapatıyor bu araçlar ama büyük ihtimalle akunun dandikliginden böyle oldu dediğim gibi üzerindeki aku benim değil neyse zaten kayadibinden Turgay beyle görüştüm bu sabah takviye yaparak çalıştırın hiçbir sıkıntı çıkmaz dedi yarın da zaten servise gidicem bı kontrol ettircem sorun nerdeymiş cevaplarınız için çok teşekkür ederim iyiki varsınızBenim anlamadığım nokta;
Eski bir araç değil 2009 model.. aküsü en kötü 2008 üretimidir.. yani akünün ömrünün bittiğini zannetmiyorum.
Şimdi ben kendi aracımdan örneklendiricem... 2010 ibiza sc
araç çalışmadığında parklar açık ve teyp açık 3 saat oturdun içerisinde diyelim.. ( denize karşı herhangi bir meşrubatla key: ) eğer ki akü zayıflarsa otomatik olarak parkları ve teypi, bir uyarı sesiyle beraber herşeyi kapatıyor. aracın kliması dahil.. Başıma geldiği için söylüyorum.. şaşırdım "ne oluyor yahu" dedim... Jeton düştü bastım marşı çok rahat çalıştı.. Demek istediğim otomatik olarak teyp vs açık kalsa kapatması lazım.. kaldıki iç aydınlatma klima teyp vs kapılar kumandayla kitlenincede kapatıyor. ilginç
Tabi 2. seçenek olarak lpg ACU sünde sorun olabilir, mutlak baktırmak lazım..
Geçmiş olsun ^^