onurcicek
Kayıtlı Üye
yalnızca ortayı ptal edersen abartılı olmaz. orta ve son iptalinde ses artacaktır.
anladım orta susturucusu cıkarılmıs bı arabanın vıdeosu varmı acaba sesı merak ettım
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
yalnızca ortayı ptal edersen abartılı olmaz. orta ve son iptalinde ses artacaktır.
kardeşim kat iptali ve daha küçük son susturucu tak istediğin sesi alırsın zaten turbo beslemeli araca kopmle düz boru yapsan dahi abartı ses vermez atmolardaki gibi başın polislerle beleya girmez.
orjınalde hıc ses yok ya zevk alamıyorum hıc arabayı kulalnırkenOrjinal kükremesi yeter bence...:seat
Bende 1.6 Stylance vardı. Ben çok seviyordum o sesi 1.2 lerde yok mu o ses?orjınalde hıc ses yok ya zevk alamıyorum hıc arabayı kulalnırken
1.6 lardaki ses hiçbir motor seceneğinde yok