Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ankarada Seat özel servisi tavsiye

Ankara'da Seat marka 2013 model Leon FR aracimi 60 bin km bakima goturucem.

Dogus 930 dan inerek 680 tl ye fiyat verdi.
Ozel servis fiyati almak istiyorum.

Tavsiye ettiginiz guvenilir özel servis var mi?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tevfik oto var istanbul yolu yıldırım sanayi sitesi 1733 sokak no 29/1 batıkent ankara. Fiyatları uygundur seat ustasıdır bir bilgi alın derim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cevap yazan arkadaslara ayri ayri tesekkur ederim.

Ellerinde ustasinin telefonu olan arkadaslar yazarsa sevinirim en azindan burada bir Servis bankasi oluşmuş olur.

Arkadaşlar Ankara için söylüyorum ; Mass oto var iyi yorumlar duydum 500 tl fiyat verdi. Otopratik fiyat vermedi , Diğer aydoğdu vs hepsi 500 tl civarı fiyat verdi (nakit) . Doğuş otodan randevu aldım en son 650 tl fiyat altım , 3 taksitten başlayıp 9 a kadar da bölünüyor kredi kartına . ( 45.000 km Leofar 140hp , şimdiye kadar hep servis kayıtlı.)

Arkadaşlar Ankara için söylüyorum ; Mass oto var iyi yorumlar duydum 500 tl fiyat verdi. Otopratik fiyat vermedi , Diğer aydoğdu vs hepsi 500 tl civarı fiyat verdi (nakit) . Doğuş otodan randevu aldım en son 650 tl fiyat altım , 3 taksitten başlayıp 9 a kadar da bölünüyor kredi kartına . ( 45.000 km Leofar 140hp , şimdiye kadar hep servis kayıtlı.)
Su sartlar altinda en iyisi Dogus. Hem de yetkili servis bakımlı olmaya devam eder. 150 tl icin özele gitmeyi düşünmek mantikli gelmedi.

Geri
Üst Alt