Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
arkadaşlar benim başıma dun aynı şey geldi ibiza sportourer aracımda ne yol denediysek olmadı çilingir bile bne bunu açarım ama kapı şifreleri bozulur dedi en son çağre yalan yok çekiç camı kıramıyor balyozla iki darbede kırdık ama bende kırıldım şimdi istanbuldan cam gelmesini bekliyorum...........
benim kapı kitlenme olayı şöyle oldu önde oturuyordum oturuken kapıdaki kitleme düğmesine bastım motor çalışıyor klima açık vaziyette sonra arkaya koltuğa geçtim en son sol arka kapıdan indim , ön sola geldim kapı acılmadı arka solda bagaja baktım oda açılmadı ön sağa baktım kilitli eyvah dedim kaldım ormanda sonra en son indiğim arka sol kapı açıldı oda açılmasa işimiz işti telefon bile çekmiyordu bulunduğum yerde zaten telefonda içeride kalmıştı kaskoyu arasam yol yardımı onuda arayamazdım , sonuçta bu ders oldu bana2013'ten beri 2 farklı Leon ve Golf kullandım araç hareket etmediği zaman hiç kilitlemedi kendisi. Nasıl bir durumda kilitledi?
Örneğin kapıların kilidini açıp 30 sn içinde kapıları açmazsanız otomatik geri kilitler falan ama kapı açıldıktan sonra otomatik kilitlediğini hiç görmedim.
Onun sebebi basit aslında. Arka kapılar açılınca merkezi kilidi değil sadece ilgili kapıları açıyor Ön kapılar içeriden açılınca 4 kapıyı birden açar.benim kapı kitlenme olayı şöyle oldu önde oturuyordum oturuken kapıdaki kitleme düğmesine bastım motor çalışıyor klima açık vaziyette sonra arkaya koltuğa geçtim en son sol arka kapıdan indim , ön sola geldim kapı acılmadı arka solda bagaja baktım oda açılmadı ön sağa baktım kilitli eyvah dedim kaldım ormanda sonra en son indiğim arka sol kapı açıldı oda açılmasa işimiz işti telefon bile çekmiyordu bulunduğum yerde zaten telefonda içeride kalmıştı kaskoyu arasam yol yardımı onuda arayamazdım , sonuçta bu ders oldu bana