ampul patlatmayı nasıl duymazsınız ? siz de olmayabilir de seat ların en bilindik kronik sorunu apmul patlatmasıdır
bu arada bu bord denilen parça konfor modülü olarak da geçiyor dediğiniz gibi
fiyatıda bütün servislerde 1150 TL aşağı yukarı , işçilik ile birlikte 1300 e patlıyor
çıkması için 700 TL fiyat aldım , bunun dışında 500-600-700 TL lere çıkma fiyatları olduğunu öğrendim
ayrıca toledo sahibi arkadaş kod aynı değil
birde benim araçdaki bord delphi marka , araştırdığım kadarı ile çoğu bosch marka
cuma günü kayadibine gidicem ümit usta varmış son kez ona göstericem
oradan da değişmesi gerek cevabını alırsam ankaradan bir elektronik mühendisi ile tanıştım
kargo ile gönderirsen %90 onarabilirim dedi , şirket aracı olduğu için kargo ile gönderemem ama belki gidebiliri
ticaret değil hobi olarak yapoıyorum dedi , sağolsun dh de ilk konu açtığımda baya ilgilenmişti
yani ya ankara - onarım
ya 700 çıkma
ya 1300 servis
bu arada bu bord denilen parça konfor modülü olarak da geçiyor dediğiniz gibi
fiyatıda bütün servislerde 1150 TL aşağı yukarı , işçilik ile birlikte 1300 e patlıyor
çıkması için 700 TL fiyat aldım , bunun dışında 500-600-700 TL lere çıkma fiyatları olduğunu öğrendim
ayrıca toledo sahibi arkadaş kod aynı değil
birde benim araçdaki bord delphi marka , araştırdığım kadarı ile çoğu bosch marka
cuma günü kayadibine gidicem ümit usta varmış son kez ona göstericem
oradan da değişmesi gerek cevabını alırsam ankaradan bir elektronik mühendisi ile tanıştım
kargo ile gönderirsen %90 onarabilirim dedi , şirket aracı olduğu için kargo ile gönderemem ama belki gidebiliri
ticaret değil hobi olarak yapoıyorum dedi , sağolsun dh de ilk konu açtığımda baya ilgilenmişti
yani ya ankara - onarım
ya 700 çıkma
ya 1300 servis