Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Alkollü araba kullanmayı cinayete teşebbüse bağlamanız hangi kanuna dayanıyor? Sadece trafik güvenliğini tehlikeye atma suçu işlenebilir. Cinayete teşebbüs dediğiniz o kadar kolay birşey değil ve alkollü araba kullanıp kimseye çarpmadan cinayete teşebbüsten yargılanan görmedim ben
Ayrıca Avrupa'da polis tamam sana bişi yapmıyorum sadece ceza yazıyorum diyip arkadan iş çevirmez Eğer ehliyetin men olduğundan haberi olsaydı çok daha farklı davranırdı Emre abi.
bizim oranın polislerini ztn hiç söyleme bile abi,tmm havalimanları dünyanın en iyi korunan yerlerinden fakat bu kdr uyuzu oraya toplamakda ayrı bi meziyet dediğin gibi...Emre ben 6 ay boyunca polis, Dhmi güvenlik ve Gumruk muhafaza üçlüsünden günde en az 3 kere kontrolle hava sahasına geciyorum. Adamlar 6 ay sonra bile hala ne işin var, nerde çalışıyorsun diye soruyor adamları günde en az 6 kere görüyorum. Bu adamlara rüşvet olarak yemek içecek, kullandıkları lavabo tuvaleti yenilemek, harici disk takviyesi bile yaptım, soruyu sorduklarında cevap verirken ben utanıyorum adamlar utanmıyor. Güvenlik işlerinde bu tarz adamları özellikle seçiyor olsalar gerek.
Burda elbette suçlamacılık oynuyor değiliz, dediğim gibi özeliştiri yapıyoruz. Amacımız üzmek değil, doğrusunu bulmak. Şöyleki, ALLAH korusun bir yakınımız alkollü araç kullanan birisi tarafından yaralansa veya ölümüne sebebiyet verilse; kazadır, olabilir mi dersiniz? yoksa alkollü olduğu için cinayetle mi suçlarsınız? Kanun cinayetle suçluyor, bu benim yorumum değil. Birisini öldürürseniz katil olursunuz, öldürmeye kast eder ve başaramazsanız teşebbüs olur... alkollü bir şekilde direksiyon başına geçmek yüzlerce insanın hayatını tehlikeye atmaktır, ve şakaya gelecek birşey değildir... elbette alkolle direksiyon başına geçen kimseyi öldürmek istiyor değil, ama bilinci ve kontrolleri tam yerinde olmadığına göre farkında olmayarak cinayete teşebbüs etmektedir...
elbette konuyu uzatmanın alemi yok, zaten arkadaşımız hatasını savunmuyor. Sorduğunuz için cevap yazdım.