Teşekkür ederim abi artık seninde plakalıkları sökme zamanın geldide gidiyor sök abi onları. Ama once bodykit sonra plakalar yap sen sonra plakayı çıkarmak zor olur.güke güle kullan hasan
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Teşekkür ederim abi artık seninde plakalıkları sökme zamanın geldide gidiyor sök abi onları. Ama once bodykit sonra plakalar yap sen sonra plakayı çıkarmak zor olur.güke güle kullan hasan
Bant tutar silikon destekler yanlış yapıyorsunuz.
Sıkıntı yapmıyor zararıda yok kaarı var taş gibi oldu sabah ekmek almaya giderken baktım şimdiden çeksem tampon gelir diyorum.Hasan hayırlı olsun da bu kadar bantla 3 arabayı birbirine yapıştırırdık valla
Mühürsüz plakayla geziyorsanız bant daha iyi sökmesi kolay ama silikonla yapıştırdığınız zaman tamponu mahfediyor. Ama daha sağlam oluyor silikonun katkısıyla.orjinal plakalar bagajda muhursuz app ler çift taraflı bantla yapistirdim bant pattex in banti düşeceğini zannetmiyorum düşersede muhurlu olanları silikonla yapistirdim plakanın arkası oldugu gibi bant kar yagmur çamur gördü birsey olmadı sıcaklar gelince bakalım nolur
Mühürsüz plakayla geziyorsanız bant daha iyi sökmesi kolay ama silikonla yapıştırdığınız zaman tamponu mahfediyor. Ama daha sağlam oluyor silikonun katkısıyla.
Sıcak Hava tabancasıyla çok iyi çıkıyor biraza kesiyorsunuz o yapışkan çıkarken fazla zarar vermiyor.Biliyorum o siyah slikon sürülmüş plakayı cikartirken tamponu parcalayacaktim
hasan eline sağlıkta mübarek bantlara senin para vermediğin belli plakaları mumyalamışın sandım bende