Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
O seninki garantili araç Emre garanti dışı araçlarda akü artı işçilik alınır bu da aşağı yukarı 200 tl ye mütekabil ediyor
abi toledonun garantisi biteli baya oldu gecen seneden bu seneye 80 lira arttiysa bilemem
Emre 0216 302 55 44 ten Gökhan ile görüş fiyat al bakalım benim içinde bu işi bir sonlandıralım. Senin bu ara bir muhalefet olma yönün mevcut bu işin en sağlamı bu olacak hadi üşenme de sor benim için. Senin servis sana kıyak yapmış olabilir elbette ama normal şartlarda bir yetkili servisten alıncak 0 varta akü işçiliği ile birlikte yaklaşık 200 tl ye mal oluyor diye hatırlıyorum zira. Akü 168 tl ye falan geliyordu aklımda yanlış kalmadı ise buna 30 tl de işçilik koyduğunda çıkan rakam 200 tl ye mütekabil ediyor
1.arkadaşlar aracımın aküsü değiştireceğim yarın bir kaç yere fiyat sordum.alacağım akü 60 amper.
yiğit akü 90 ytl eskiyi alıyor takması dahil
mutlu akü 100 ytl takma dahil değil eskiyi alıor
varta akü 125 ytl takma dahil eskiyi almıor (yetkili serviste)
siz olsanız hangisini seçersiniz?
2. anahtarın uzaktan kumandası çalışmıyor pilini değiştirdim ama olmadı ne yapmam gerekiyor?