Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
yok abi kaskoyu bozmam bunun ıcın arka tampon fln marspiel bugn gıtmeyı dusunuyorum boyacıya hasarsızlık ındırımı var şimdi kaskoyu bozmayalım.Hasan geçmiş olsun, kasko varsa mini onarım düşünebilirsiniz
otoparkcımız çok iyi efendi bir insan severım kendısını de ondan habersız yapılmıs bırsey yanı otoparkcımızın hıc hatası yok.Gecmis olsun Birde otoparkci utanmadan Otopark parasi almistir
Hasan mini onarım kasko yu bozmaz bildiğim kadarıylayok abi kaskoyu bozmam bunun ıcın arka tampon fln marspiel bugn gıtmeyı dusunuyorum boyacıya hasarsızlık ındırımı var şimdi kaskoyu bozmayalım.
bosver abı ugrasılmaz birşey . bak sana sayıyım arabadakı sıkıntıları. Arka tamponda ezilme,çatlama,sürtme. Ön tamponda fotoğraftaki sürtme ve ön tampon uclarında sürtük,çamurluk,marşpiyel. mahfoldu araba.Hasan mini onarım kasko yu bozmaz bildiğim kadarıyla
ya dün benim dükkanın önünde oldu ya kadın koca jeep le dönerken adamın arabaya arkadan çarptı bişey yokmuş gibi devam etti adamın tampon yerde tabigeçmiş olsun hasancım olacaga care yok takma kafaya ama işte bizim milletimiz bi özür veya numara bırakmaya bile aciz bu büyük bi sorunn