Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

ankaraya mı taşınsak :D

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

ankaraya mı taşınsak :D

gerek yok hocam 3 gün önce gördüm beylikdüzünden aycılar tarafına giderken sağda baumax ı geçince aygazın istasyonu var 1.99 diyordu.

gece 24:00 itibariyle benzine 5kr indirim yapılıyor.. Allah'ım sen bizi koru:D

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

gece 24:00 itibariyle benzine 5kr indirim yapılıyor.. Allah'ım sen bizi koru:D

Saat 24:00 itibari ile LPGye 12 krş indirim yapilmis. LPGcilere mujde :) suan Ankarada guncel lt fiyati 1,84tlden satilacak :)

1saat bekleyemedinmi :) neyse bidahaki fullemelere artik :)

bilsem beklerdim ya neyse :) pazar bodruma tatile çıkıyorum ankaradan geçeceğim ozaman 1.84 ten fullerim :) bu arada cuma buluslma var mı olursa belki cumadan gelebilirim ankaraya.

bilsem beklerdim ya neyse :) pazar bodruma tatile çıkıyorum ankaradan geçeceğim ozaman 1.84 ten fullerim :) bu arada cuma buluslma var mı olursa belki cumadan gelebilirim ankaraya.

Sen gel ben 1,73den doldurturum deponu adamlarimiz war :):):) bu cuma bulusma olmayacak cunku pazar gunu brunch we mangal organizasyonu ayarliyorz konusu yarin acilacak. Pazar burdaysan senide aramizda gormek isteriz

Geri
Üst Alt