Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

Şeker kardeşlerim, bana kalkıp da binlerce kilometre çevresinde petrol çıkmayan ABD' de yakıt şu kadar, yok İran'da sudan bile ucuz, yok komşumuzda var bizde neden pahalı mevzularını açmayın lütfen.
- Dünyanın en yüksek vergilerinin olduğu ülkede yakındığımız vergilere rağmen arabaya biniyor muyuz?
- Evet.
- Azıcık para bulduğumuzda ilk işimiz arabayı değiştirmek olmuyor mu?
- Evet oluyor.
- Her gidilecek yere arabamızla gidip, en ufak bi problemi olduğunda sanayiye götürüp ne gerekiyorsa tamir ettiriyor muyuz?
- Evet yaptırıyoruz.
- Hala yakıt koyup aracımıza bindiğimize göre her yakıt fiyatlarının yükselişinde veya düşüşünde sürekli aynı tepkiyi verince elimize ne geçiyor?
- ..........

Yalan mı?

Şeker kardeşlerim, bana kalkıp da binlerce kilometre çevresinde petrol çıkmayan ABD' de yakıt şu kadar, yok İran'da sudan bile ucuz, yok komşumuzda var bizde neden pahalı mevzularını açmayın lütfen.
- Dünyanın en yüksek vergilerinin olduğu ülkede yakındığımız vergilere rağmen arabaya biniyor muyuz?
- Evet.
- Evet oluyor.
- Her gidilecek yere arabamızla gidip, en ufak bi problemi olduğunda sanayiye götürüp ne gerekiyorsa tamir ettiriyor muyuz?
- Evet yaptırıyoruz.
- Hala yakıt koyup aracımıza bindiğimize göre her yakıt fiyatlarının yükselişinde veya düşüşünde sürekli aynı tepkiyi verince elimize ne geçiyor?
- ..........

Yalan mı?

verdigimiz tepkilerle elimize bir sey gecmiyor olabilir ama tepkisizlik ne kadar iyi?? insanimizin tepkisizliginden ve cahilliginden bu hallere dustuk zaten. yazdiklarin hic mantikli degil.

ayrica kendi adina konus kardesim.
azicik para bulunca ilk isim arabami falan degistirmek degil benim; her gidecegim yere de arabamla gitmiyorum mesela..

verdigimiz tepkilerle elimize bir sey gecmiyor olabilir ama tepkisizlik ne kadar iyi?? insanimizin tepkisizliginden ve cahilliginden bu hallere dustuk zaten. yazdiklarin hic mantikli degil.

ayrica kendi adina konus kardesim.
azicik para bulunca ilk isim arabami falan degistirmek degil benim; her gidecegim yere de arabamla gitmiyorum mesela..

tıkla&izle

Tepki vermek en doğal hakkımız tabi ki vereceğiz ama bunu forumlara yazarak ya da facebook' da paylaşarak tepki vermekle elde edeceklerimiz sadece azıcık içsel rahatlama... Konuda değişiklilik yapıyor mu? Yapmıyor...

Benim demek istediğimden tepkisiz cahil kalalım sonucunu nasıl çıkardınız bilmiyorum, benim kastım -ki dikkat edilirse çok rahat anlaşılıyor- tepki verilecekse gerekli şekilde verilir, sanal ortamda muhabbet arasında " evet yaa lanet olsun" dedirtmek için değil... Neyse, herkes istediğini yapmakta özgür bu devlette, ben de doğal olarak KENDİ KİŞİSEL DÜŞÜNCEMİ yazıyorum, katılmak zorunda değilsiniz, saygılarımla...

- Evet.
- Evet oluyor.
- Evet yaptırıyoruz.
- ..........

Yalan mı?

Haklı olduğun yerler var ama unutmaki maşşlı bir çalışan olarak daha ücretlerimiz elimize geçmeden %50'si vergi olarak kesiliyor. Mesele akaryakıt değil daha elimize geçmeden zaten vergi ödüyoruz neden aynı oranda vergiyi başkabirşey daha alırken veriyoruz ki? Tepkiler bu yönde olmalı...

Mehmet Bey emin olun farklı şeylerden bahsetmiyoruz, benim takıldığım nokta bizim tepki diye internette kendimizi rahatlatma işlemini hallettikten sonra hakikaten sorunu çözmüş gibi eski yaşantımıza tekrar dönmemiz... Bu sadece vergide değil ki.. Terör olaylarında da öyle...

Yılbaşı zammından önce 7 kuruş indirim yapmış sayın ampulcuk :) Açığı kapatmak lazım :) İnş. doğrudur..

Motorinin litre fiyatına bugünden geçerli olmak üzere 7 kuruş indirim yapıldı.
Türkiye Petrol Rafinerileri Anonim Şirketinin (TÜPRAŞ) dün akşam yaptığı düzenlemenin ardından akaryakıt ürünlerinden motorin fiyatlarına 3-7 kuruş arasında indirim yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara ve İstanbul´da POAŞ bayilerinde litresi 3,92 liradan satılan motorin 10 ürünü 3,85 liraya, İzmir´de 3,89 liradan 3,82 liraya geriledi. Motorin prodizel ismiyle satılan ürün ise Ankara´da litresi 3,83 liradan 3,76 liraya, İstanbul´da 3,84 liradan 3,77 liraya, İzmir´de ise 3,81 liradan 3,74 liraya düştü.

OPET bayilerinde Ankara´da litresi 3,87 liradan satılan motorin 3,80 liraya, İstanbul´da 3,85 liradan 3,79 liraya, İzmir´de ise 3,84 liradan 3,78 liraya indi.

Dağıtım firmalarının belirlediği tavan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle, şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.

Üç büyük dağıtım şirketi bayilerinde Ankara, İstanbul´un Avrupa tarafı ve İzmir´de bugünden geçerli motorinin fiyatları, önceki fiyatlarla karşılaştırmalı olarak şöyle:

bende dün akşam saatlerinde internette okudum habertükkte 00:00 dan sonra diyodu.gittim 12 den sonra yoktu indirim! nasıl oluyo analamadım:confused:

Geri
Üst Alt