Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

fullden sorun yasayan varmı 1 kışı duymustum ama... gecenlerde baska bı aracı fulledım 60lt benzınde ıyı kar edıyorsun ve aracta sorunda cıkmadı

fullden sorun yasayan varmı 1 kışı duymustum ama... gecenlerde baska bı aracı fulledım 60lt benzınde ıyı kar edıyorsun ve aracta sorunda cıkmadı

tavsiye etmem usta..siteden sorun yaşayan arkadaşlar oldu ayrıca şube gelen müşterilerden de sorun yaşayanlar olduğunu biliyorum

ben sürekli alıyorum bir sorunla karşılaşmadım ama son aldığım yeni açılan istasyon da 97 oktan istememe rağmen 95 oktan pompasından koydu hepsi aynı dedi pek inanasım gelmedi sonra sanki araba avans vurmaya başladı :( yani 97 dediği bence 97 değil o da 95 oktan

97 oktan 4.41 tl ...sene sonu garanti 5 lira...

yok ya bu gidişle satacam arabayı böyle rezalet olmaz milleti sömürmekten başka birşey değil yaptıkları. allah bu zamı yapanları da yaptıranları da yapılmasına zemin hazırlayanlarında.....

yok ya bu gidişle satacam arabayı böyle rezalet olmaz milleti sömürmekten başka birşey değil yaptıkları. allah bu zamı yapanları da yaptıranları da yapılmasına zemin hazırlayanlarında.....

daha bu bişe değil kardeşim şu an seçim dönemi yaklaşıyo ve sesleri çıkmıyor..seçimden sonraki zam yağmuruna az kaldı..tabii bizim milletimiz bunu göremicek kadar kör..ilk 3 aylık cari açık 5.1 den 9.9 milyar dolara çıktı...açığı kapatmak için zamlar kapıda..

yaptıkları zamlar kadar başlarına taş düşsün daha nasıl beddua edeceğimi bilemiyorum :(

daha bu bişe değil kardeşim şu an seçim dönemi yaklaşıyo ve sesleri çıkmıyor..seçimden sonraki zam yağmuruna az kaldı..tabii bizim milletimiz bunu göremicek kadar kör..ilk 3 aylık cari açık 5.1 den 9.9 milyar dolara çıktı...açığı kapatmak için zamlar kapıda..

Sonuna Kadar Haklısın abi Nede Olsa milletin Sesi cıklmıyorrr Vurr qiTsin :(

Geri
Üst Alt