Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
fullden sorun yasayan varmı 1 kışı duymustum ama... gecenlerde baska bı aracı fulledım 60lt benzınde ıyı kar edıyorsun ve aracta sorunda cıkmadı
tavsiye etmem usta..siteden sorun yaşayan arkadaşlar oldu ayrıca şube gelen müşterilerden de sorun yaşayanlar olduğunu biliyorum
yok ya bu gidişle satacam arabayı böyle rezalet olmaz milleti sömürmekten başka birşey değil yaptıkları. allah bu zamı yapanları da yaptıranları da yapılmasına zemin hazırlayanlarında.....
97 oktan 4.41 tl ...sene sonu garanti 5 lira...
daha bu bişe değil kardeşim şu an seçim dönemi yaklaşıyo ve sesleri çıkmıyor..seçimden sonraki zam yağmuruna az kaldı..tabii bizim milletimiz bunu göremicek kadar kör..ilk 3 aylık cari açık 5.1 den 9.9 milyar dolara çıktı...açığı kapatmak için zamlar kapıda..