Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

melihten az yakıyroum :D

dün gece fulledim 3,68 den. kmde 26 kuruş. 51.3 lt aldı 710 kmde. seviyorum bu motoru :D

yunus abi geçen babama diyorum bizim bi abi var işte şov yapıyo 5-5.5larda fln passatla yapıyo dedim. diyo bizdemi passata geçelim yakıtı oyleyse acımam fln dedi ya:D

sen gel istanbula şehir içinde o motorla 100km'de 7lt yak ben sana benim 1.2tsi'yı hediye etcem :D

olm sen o zaman faruk abiye hediye etseydin keşke adam boşuna araba aldı :D

malumunuz faruk abide bu değerleri hemde 8v le görebildi istanbul içinde. demek ona tsi versek beleş gezcek :D

bu arada bu 710 km içinde sürekli eko mod yok arada gazlamalı. alp bilir nasıl olduğunu

---------- Post added at 15:25 ---------- Previous post was at 15:24 ----------

[/COLOR]
yunus abi geçen babama diyorum bizim bi abi var işte şov yapıyo 5-5.5larda fln passatla yapıyo dedim. diyo bizdemi passata geçelim yakıtı oyleyse acımam fln dedi ya:D

5-5,5 şehriler arası kardeşim. :)

Bugun ılk defa gaz aldım ıne ıne 2 kurus ındırmısler cok ındırmısler valla

birde urfada benzinciler soruyor abi vergilimi olsun vergisizmi :D

ahh ahh ne günledi urfa günleri :D

evet suriye'den getiriyorlarmış. eğer üşenmeyip gidip akçakale'den sınırı geçersen 1tl den ucuza benzin alabiliyorsun ve yanında 1 matara (40-50 lt) getirebiliyorsun. 100tl ye 100litre benzin eder. urfa akçakale arası 50 km

ben de bu olayı Antakya'lı bi arkadaşımdan biliyorum..
30 Lira'ya depoyu doldurabiliyosun falan diyodu Suriye'den..

Geri
Üst Alt