Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
kardeş ben 2 hafta oldu ata'da yaptırdım malumun ön arka aero tampon, kol dayama, alüminyum soğutma takımı, arka bagaj çıtası ve park sensörü toplam işçilik dahil 3,750 verdim seninkinde neler var yani yaptırmak istediğin
kardeş ben 2 hafta oldu ata'da yaptırdım malumun ön arka aero tampon, kol dayama, alüminyum soğutma takımı, arka bagaj çıtası ve park sensörü toplam işçilik dahil 3,750 verdim seninkinde neler var yani yaptırmak istediğin
Kardeş acaba bir kaç foto koya bilirmisin birde peşinmi verdin parayı
Bana söylenen fiyatın içinde park sensörü yerine marşpiyel vardı, ondan bir fiyat farkı oluşuyor.
Bir de eski tamponları almıyorlarmış.
Araban çok güzel olmuş, hayırlı olsun.
Kardeş, Ankara'da mı yaptırdın, eğer öyleyse hangi serviste yaptırdığını söyler misin?
Arabanın bakımı için perşembe günü servise tekrar gitmem lazım; gitmişken servis ile biraz daha konuşup, ondan sonra karar vereceğim.