Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ACILLLL 2013 sonrası leon ariyorum

Bu adama inanmayın beyler. Kocaeli'ye eşiyle geldi aracıma baktı. Üstelik kaldırıma çarptı ön eki kırdı.aracı Alcam dedi bişey demedim. Geri istanbula gidince Dediği laf 502yle yapıştırılcak 2 cm çatlak için ne istiyosun diyor bana mesajdan. Hakkımı helal etmiyorum . Allah bizi böylelerinden uzak tutsun. İsteyene konuşmaları ve bu yüzsüzün numarasını atabilirim

Bu adama inanmayın beyler. Kocaeli'ye eşiyle geldi aracıma baktı. Üstelik kaldırıma çarptı ön eki kırdı.aracı Alcam dedi bişey demedim. Geri istanbula gidince Dediği laf 502yle yapıştırılcak 2 cm çatlak için ne istiyosun diyor bana mesajdan. Hakkımı helal etmiyorum . Allah bizi böylelerinden uzak tutsun. İsteyene konuşmaları ve bu yüzsüzün numarasını atabilirim

Vay arkadaş ya .

Gecmis olsun, umarim tamponda birsey yoktur. 396297224 ilan sizin miydi :(

Vay arkadaş forumdan uzaklaştırılsın acilen ne kadar gevşek insanlar var şuraya bak

Geri
Üst Alt