seat_leon
Kayıtlı Üye
bu animasyon nasıl bir şey olacak peki detaylı bilgi paylaşırsan işin daha hızlı yürüyebilir
hiç sorun değil patron herşey olabilir..
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
bu animasyon nasıl bir şey olacak peki detaylı bilgi paylaşırsan işin daha hızlı yürüyebilir
Abilerim bir işim düştü sizlere.. Doğrusu bunu istemek pek hoş değil ama idare edin, bu sene okulda son senem nasip olursa bitecek.. herşey üst üste geldi Finaller, bitirme projeleri vs. siteyede pek vakit bulamıyorum bu ara.. ama flash ile ilgili animasyona ihtiyacım var 2.5-3dk'lık bir animasyon.. Aranızda uğraşan, elinde hazır proje olan yada yardımcı olabilecek arkadaşım varmı?
erdem telini aradım kapalı, açınca bana bi dön, yardımcı olmaya çalışayım...
Eğer herhangi bir şeyse SWF adındaki programı kur otomatik flash animasyonu indirebilirsin yada googlede flash animasyon yazınca bir çok animasyonlar çıkıyor. Onlar olmaz dersen mecbur baştan yapılacak animasyon gerek sana
Senden abode flash cs5 çalışma dosyasınıda isteyebilir dikkat et o zaman sadece swf olması yetmeyebilir o yüzden netten indirme , indirirsende çalışma dosyasıyla birlikte indir.
Animasyon derken nasıl birşey.?
Abı sana en kolayını tavsıye edeyım ben o programda adamlara halay bile çektiriyodum bu programı ıyı bılıyorsan halayında kralını yaparsın. Piwot Animation programını kullan abı ben okuldaki bilgisayarlarda halay çektirip arkadasları gulduruyodum . Bir bakıver o da animasyon programı animasyon olsun ne olursa olsun dıyorsan en kolay program.hasan oyun bile olur hatta çizgi film filan