Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Acil yardım dostlar

Sizce aracın ayıpsız misliyle değişimini talep etmek mi yoksa boyadaki ayıp nedeniyle değer kaybını para olarak istemek mi mantıklı?
(aracın misliyle değişimine karar verilir ise, davanın sonuçlandığı tarihte aracın aynısının 2016 model sıfır km si bulunmadığı için, 2016 model aynı araba o tarihte, atıyorum 2019da üretilseydi kaç tl edecek idiyse o para bize veriliyor yani 2019 model araç veya onun parası bize verilmiyor)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni araç vereceklerini sanmıyorum ama başımıza şöle bir olay geldi daha önceden yeni Polo gti bi araç almıştık araç şanzumanında onarılmayacak şekilde arıza çıktı servis değişim yapmayacagını sanzumanı degıstirecegını söledi arkadaşta almanyaya Ww direk yazdı yenisini verdiler aracın

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O zamn ben de direk dava açmadan önce seat ispanya'ya mı yazsam ki

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostlar serviste ölçüm yapıldı, 350ye kadar normal olduğu söylendi. İkna olmadım gittim başla bir ekspere. Eksper ölçüm yaptı, bu araca kimse boyalı diyemez, son zamanlarda özellikle vw araçlarda çok karşılaşıyoruz boya kalınlıkları böyle oluyor, hiç bir problem yok dedi raporu da verdi içim de rahat etti çok şükür.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Dostlar serviste ölçüm yapıldı, 350ye kadar normal olduğu söylendi. İkna olmadım gittim başla bir ekspere. Eksper ölçüm yaptı, bu araca kimse boyalı diyemez, son zamanlarda özellikle vw araçlarda çok karşılaşıyoruz boya kalınlıkları böyle oluyor, hiç bir problem yok dedi raporu da verdi içim de rahat etti çok şükür.

Ama siz 600 mikrondan bahsediyorsunuz evet araca baktığınıZda yama boya yok hiçbir şekilde boyalı değil aracınız ama bıya hatası var sınırın üzerinde çıkıyor mikronu yani evet aracın orjinal ama satarken seni açıklamayla uğraştıracak bence bunu değerlendir aracın değişim olmasa bile tazminat vb haklar kazanma şansın çok yüksek 600 mikronla dostum yine de sana kalmış

Geri
Üst Alt