Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Acil yardım dostlar

2016 leon fr metalik beyaz sahibiyim.
Aranızda bu modelin boya kalınlığını ölçtüren var mı?
Veya
Bu araçlarda standart boya değerlerinin kaç
olduğunu bilen var mı?

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Boyasız bir aracın 90 ile 150 arası olması normal ama bazı fabrikasyon boya hatası sebebi ile 200 ve üstü çıkanlar da var benim kuzenimin 2013 leon fr vardı sıfır almıştı sonrasında satmak istedi boyasız diye pazarlık yaptı alıcıyla ekspere götürdüler 250 civarı çıkıyordu mikron değeri ekspertiz arabada boya hatası olduğunu söylemiş boya yok araçta ama benim standart değerimi geçtiği için eksper raporuna boyalı olarak geçmem gerekiyor demiş ve kuzenim de doğuş otoya gitmişti hemen doğuş otonun savunması da kullanma klavuzuna da bakarsanız 300 mikrona kadar normal demiş ama sanayi işi dediğimiz tamircilere bakarsak araç komple boyalı diye tabir ediliyor

Doğuş A mail attım bugün beni aradılar yeniden serviste ölçüm yaptırmam gerektiğini söylediler.
O kadar ki bazı yerlerinde 600mikronun üzerinde çıkıyor.
Yeniden servise gideceğim bakalım.
Doğuş sorunu çözmez ise dava açmaya karar verdim.

300 mikronun üzerinde olan yerler varsa direk dava aç kazanırsın doğuş nomal bir sorun yok derse bile sen doğuşun baktığı boya ekspertiz raporunu al onunla dava aç bekleme

Seat servisinde yapılacak ölçüm sonucunda rapor vermelerini mi isteyeyim?

Evet onlardan rapor iste ama ölçüm yapılırken yanlarında ol mutlaka vede 300 mikronun üzerinde çıkarsa onlar sana çözüm olarak arabayı değiştirmek yerine ücretsiz aksesuar, bakım vb tarzı şeyler hediye etmek isteyeceklerdir bunu kabul etme o raporu al direk avukata git avukat araç değişikliği yapamasa bile yüksek tutarda tazminat alabiliyor

Bende sanayidenım arkadaslarında dedıgı gıbı 300 üzeri boya ölçümlerinde (helekı 600 felan ) dava direk sizin lehınize çözülür

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Reaksiyonlar: imk
Seat.com'a mail atmıştım. Hemen aradılar beni ve sonra servisten de aradılar randevu verdiler gidip serviste ölçüm yaptırcam, sorun yok boyası normal deseler dahi inanmayacağım ve dava açacağımı söyleyeceğim. Ve açacağım

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt