Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Acil yardim 1.4 tdi cordoba 2006

bu mesaja tecrübeli arkadaşlar daha net cevap verebilirler ama egr sorununu biliyorum,onun neden olacağını açıkçası pek düşünmüyorum.ama ses konusu değiştire değiştire çok para yer onu iyi biliyorum.başka bi forumda bi arkadaşım kasislerden geçerken gelen ufak bir gıcırtı yüzünden ön takımda 3 bin liralık masraf yapmıştı.ama o sesi yok edememişti.sorun motorda çıkmıştı.kaç defa söylemiştim ona da hiçbirşey değiştirme kendinden emin bir usta bulmadan diye.

Aynen abi sonu yok degistir degis bakiyorsun dunya para gitmis sonra baska yerden ses gelir bakalim egr yo degismeyi dusunuyorum belki seside keser kesmesse zaten daha yeter cok para harcadim devam ederim oyle binmeye insallah buyuk birseyde cikartmaz
Tesekkurler ilginiz icin

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

arıza tespite bağlattınız mı bişi demio mu... ayrıca piyasada iyi usta bulmak zor...nokta atışı yapamıyoruz ıhtımaller uzerıne konusuyoruz...en temizi bence bunca masrafa girme riskine karşın;
şikayetinizle birlikte yetkili servise gidip iş emri açtırmanız arızayı mutlaka bulacaktır...gunumuz ınsanlara guvenmek zor..
[doublepost=1495613706,1495612932][/doublepost]
ben ilk kez duyuyom ve de başıma gelmedi...ortada yanlış anlaşılma olabilir..
ön takımı kontrol edip kulaklarda biişi yok diyen ustadan hemen uzaklaşın :) salıncak burcları ön ve arka... kulak nedir nasıl bi tabirdir :D salıncak burcların yırtık mı bı baktırın.. ustaların bunu anlaması için test etmeleri lazım...en temizi yetkili servis ya da bosch car servisleri...

Abi servis de cok para ister simdi obd bilgisara baglandi ama 1 ay once oyle kayde deger onemli birsey yoktu bakalim onumuzdeki ay egr yi degistirmeyi dusunuyorum duzelirse iyi duzelmezsede yapacak birsey yok artim boyle binmeye devam edecem onemli birsey cikarmazzsa tabi ilgin icin tesekkur ederm abi

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Geri
Üst Alt