Aracımın şuana kadar bir defa lastik basınçlarını kontrol ettim ondada 33 kadar düşmüştü. 36 kadar bastım bayadırda kullanıyorum. Valla bazı arkadaşlar yol tutuşu konforundan söz etmiş ama bu araçların lastikleri ince benim aracımda birde spor lastik var üzerinde evet konforu çok iyi değil ama seat zaten ww sportif kaçan bir markası. Yol tutuşu ise bence gayet yeterli yani gidipte 4 çeker yere yakın bir araç almıyoruz. Valla trim sesi denmiş şuana kadar trim sesi hiç almadım sadece sorun bence sizde o sesi trim sesi olarak alıyorusunuz yan ceplerde herhangi bir kaplama olmamasından dolayı eşyaların birbirine vurması ile birlikte çıkan sesi siz trim sesi olarak alıyorsunuz. Ekstra olarak aracı servise götürüp bu araç trim sesi alıyor deseniz çözümünü bulup yapmaları gerek. Valla benim bu araçtan büyük bir sıkıntı yaşamadım. Araçla 2000 km yol yaptım 1 haftada bozuk parası ve suların bir birine çarpması dışında birşey duymadım. Tiguna bazı arkadaşlar iyi diyor ama benim eniştemin bi ara highline tiguanı vardı valla aracın konforu gayet iyidi ama neden lastik aşırı kalın kalıyor ondan. Malzeme kalitesi olarakta bence atecanın içinin ön tarafın gayet iyi arka tarafın kötü buda bir zahmet olsun. Tanıdığımın bir 116i var arabanın trimlerinde olan sıkıntıları belki bilen kişiler vardır belki. Evet araç 400.000 oldu ama şuan tr'de hangi araç bu parayı hakkediyor. Sıfır dolu golf olmuş 450.000 tiguanların dolusu 600.000 700.000. Fiyatına en yakın c5 aircross var bende onun tipini beğenmiyorum. Arkadaşlar sizden ricam lütfen Atecayı bu kadar kötülemeyin.