Arkadasimiz aractan tiksinmis evet ama seatin gercekten bu konfor ve trim seslerine cozum bulmasi sart. Ornegin ford focus 2.5 sert suspansiyonlari vardir ama yola onun kadar yapisan bir araba ben gormedim. Enistemin birinde opel astra g kasa 2000 model amcamda da 2005 bora pasific var arabalar gercekten tank gibi hem de cok konforlu. Bizde ikinci arac olarak i20 vardi. Iddaa ediyorum seatin butun arabalarindan daha konforlu. Akillanmamis olacagim ki yeni kasa ibizayi satip arona aldim ikisinin de 5000 kmden sonra bozuk yollarda bagaj kapagi ve ön gogusten tikirtilar geliyor. Tabi vw de hakli iyi yol tutan trimlerinden ses gelmeyen bir seat yapip niye ucuza satsin.Hocam arabadan iyice nefret eder hale gelmişsiniz. Araç satmak almak çok zor değil. Sürekli pişmanlık duyup kendinizi üzeceğinize değiştirin gitsin. Ön kokpitin toz tutmasının aracın kalitesiyle ilgisi yok. Silikonsuz, antistatik özellikli plastik temizleyici kullanırsanız güzel bir çözüm olur. Sürekli mesajlarınızda aracı bana göre fazla acımasız şekilde eleştiriyorsunuz. Yıldınız bu araçla hiç barışmamış belli ki ama aracına zevkle binen mutlu olan ya da olmaya çalışan kullanıcıları da farkında olmadan araçtan soğutuyor olabilirsiniz. Herkes istediğini yazmakta özgür olabilir ama bu hususta da empati kurmak yerinde olacaktır naçizane önerim.