koraybilge
Kayıtlı Üye
can'ında bahsettiği gibi bence de AEM şu an aracımda kullanmaktayım ve çok memnunum...
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
K&N yağlı tip bir filtre ise acaba neden VW ve Seat grubu için özel modele özgün kutu içi ve açık filtre üretiyorlar madem maf sensörüne zararı varsa..Ayrıca cupra için de özel air intake kitleri var..Bir tezatlık yok mu bu işte..Dünyada konusunun lideri Amerikada adım başı satış noktası bulunan K&N firması bunu bile bile yapar mı sizce?Bana burada yazılanlar biraz garip geldi açıkçası..Yanlışsam düzeltin beni..
Peki AEM marka bu filtrelerin kutu içi olana var mı bizimkilere göre?
---------- Post added at 12:14 ---------- Previous post was at 11:39 ----------
Ben bir de bir türlü anlayamıyorum yağlı bir filtre gelen pislikleri daha fazla haznesinde tutmaz mı?İçeri girmesini engeller..Peki bu filtrenin MAF'ı bozan kısmı neresi?MAF'ı bozma nedeni nedir?Havayı süzüyor ne güzel işte?İçeri giren hava yağlı havamı oluyor?Herkes mafı bozuyor demiş internette araştırdım kimse de mantıklı bir neden yazmamış..Aramızda bunun tam sebebini bilen var mı?Boşu boşuna gidip AEM almayım diye öğrenmek istedim..