Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Acayip kararsız kaldım...

Valla Doğukanın eklediği araç güzelmiş Volkan. Biraz onlar inse biraz sen çıksan olur :) 70.000km çok iyi.

Bide hayalini kurduğun arabayı alma şansın var, bence almaya değer :)

bmw bir yaş grubunun rüya arabasıdır eğer gerçekten istiyorsanız bir an üşünmeyin derim ama bmw de olsa 11 yıllık bir aracın yanında getireceklerine hazırlıklı olun derim

abiler bende bmw düşündüğümde banada sitede herkes 100k üstündeki bmw sorulu motor olarak diyordu volkan sen doukanın aracı düşün bence

abi bu fiyatlara çıkılacaksa yelpaze iyice genişliyor..Volkanın aradığı max. 40 bin lira olması gerek

yav adamın aklını karıştırıyorum birkere daha açmıştı 40 e ne alabilirm diye leon gibi dolu bir araç zor alır demiştik volkanda evet demişti :D

Walla leon almadan once 2001 320ci kullanmis birisi olarak kesinlikle 12ltden asagi yakmaz ister istemez almisken performansli kullanmak istiyceksin o zamanda 16-17lt yakar ve performans olarak zayif yeterli surus keyfi yok ve bmw gercekten masrafli bi arac en basitinden kapida cerceve olmadigi icin kapilardaki fitiller cabuk yipranmakta ve serviste 2500tl ben ozel serviste 1200tlye degistirmistim..

Volkan benim sana nacizane tavsiyem eger basit bi sorunda arabandan soguyosan hic girme derim cunku o yaslardaki bi bmw nin illaki masrafi olacaktir ama kafaya koydum diyosan 323-325-328 gibi ara motorlari dusunme cunku daha masrafli oldugunu biliyorum 330ci tavsiyemdir.

Ancak bmw bambaska bi keyiftir gercekten duzgun bi arac oldugunda gerek motor sesi gerek performansiyla ve konforuyla tatmin edici bir makinadir. Ozellikle dsc kapaliyken girdigin virajlarda :))

Simdiden hayirli olsun insallah gonlunce bi arac bulabilirsin.

Ozan alkışlıyorum abicim harbiden bravo, çok iyi bir alternatif bulmuşsun uzun süre önce benim de aklımdaydı ama nedense hep 2. plana atmışım. Şöyle siyah renk, içi kırmızı yada açık krem tonlarında deri kaplı sanruflu dizel 159 yeme de yanında yat misali...

teşekkür ederim Faruk abi, valla harika bir araç gerçekten, sana da çok yakışır abi

130.000km de bmw motoru saatli bomba gibidir boya olmasada motorda çıkaracağı sürprizler seni bir anda pişman eder daha az kilometreli daha temiz motorlu bi BMW tercih edebilirsin misal doukanın gösterdiği temize benziyor 300.000km sorunsuz giden bmw ben hiç görmedim yetkili servis bakımı olan birçok BMW zaten serviste eline geleni değiştikleri için sıkıntısı müşteriye yansımıyor bakımını öderken dikkat bile etmiyorlar bence 130.000km bir BMW senden uzak olsun mutlak olur diyemesemde büyük masraf çıkarır motoru olmasada bu kesin....:eek:key:

Geri
Üst Alt