Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

:D Yok be abi hep böyle olursa herkes birbiriyle konu açmak için yarış eder duruma gelir... Kimse açmadan ben açayım mantığıyla ilerlemesin diye hatırlatayım dedim :) İşim yok bende 23 nisan konusunu açayım bari aradan çıksın puhaha

Ağzımdan aldın lafı Tarık....

valla yarın iş yoğunluğundan dolayı açamıyacağım sabah direk toplantım var o yüzden şimdiden açıp paylaşmak istedim

:D Yok be abi hep böyle olursa herkes birbiriyle konu açmak için yarış eder duruma gelir... Kimse açmadan ben açayım mantığıyla ilerlemesin diye hatırlatayım dedim :) İşim yok bende 23 nisan konusunu açayım bari aradan çıksın puhaha

ayyy akşam akşam bayağı güldürdün beni Tarık sağolasın :) bende 19 mayıs için konu açmayı planlıyorum kaç gün önceden açsam acaba puhahapuhaha

:) Niye dert ettin kendine ki o kadar açan bi arkadaşımız olurdu kimse açmasa yönetim kendine görev bilir açardı sende bi mesaj atardın... :) Yoksa birisimi sıkıştırıyor bilelim :D

Valla aklıma geldi be kardeşim o yüzden açtım sıkıştıran kimse yok :D nerde olacak kim sıkıştıracak be abi :D

Ne onlarla ne de onlarsız bir hayat olamaz!;)

İyi ki varlar.. iyi ki varsınız.. Kadınlar gününüz ışık versin ömrünüze..

Maksat muhabbet olsun Tarık digiboard olduk varya a.v.mlerde bugün şu doğdu şu öldü bugün şu icad edildi diye :)

Geri
Üst Alt