Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
geçmiş olsun toprağım. sıkma canını araban güzel duruyor maaşallah. bir türlü denk gelemedik.
hayırlı olsun geçmiş olsun..seçkin kardeşim..
bende sana teşekkür ederim..
geçmiş olsun. hemen bi nazar boncuğu takın
bizim arabayada arkadan bi hanımefendi çarpıp arka tamponu düşürmüştü sağolsundaha kötüsü GOLF ü yıkattıktan sonra tarafta tamponun sanki kepçeyle * 5 paralel TIRNAK * kazınmış gibi olduğunu görmek :kizgin:
evet kırmızı toledo var. valiliğin orda dönerken kornaya bastım sana.sağolasın mehmet hocam.napalım cana gelmesin dedik artık.denk gelmekle olmayacak bu bi gün çağdaş falan toplanalım ayarlayıpta.dün citycar da onur la senden de bahsettik.senin araba kırmızı toledo mu geçenhafta uzaktan gördüm bitane sanki arkasında sticker vardı.bu arada safranbolu autoking nasıl bi bilgin var mı arabayı orda yaptırsam diyorum